Hiermee kun je je aanmelden voor de Nieuwsbrief van Dutch Health Network

Op de door jou aan ons via de website of MailChimp verstrekte contactgegevens is een privacyverklaring van toepassing die is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je kunt HIER de privacyverklaring van Dutch Health Network raadplegen.

Met het geven van jouw toestemming stem je er mee in dat Dutch Health Network jou periodiek informeert met aanbod over vacatures, evenementen, blogs, opleidingen & trainingen en de overige voor de Zorg en Welzijn relevante dienstverlening van onze DHN relaties en business partners.
* geeft verplicht aan

Dutch Health Network Services kan de persoonlijke gegevens die u op dit formulier verstrekt gebruiken om de DHN Nieuwsbrief toe te zenden. Wij horen graag van u of u ook prijs stelt op eventueel telefonisch of e-mail contact over onze ruime mogelijkheden om uw producten of diensten, vacatures of evenementen onder de aandacht te brengen van ruim 150.000 professionals. Via zowel www.dutchhealthnetwork.nl als onze sociale media kanalen.

Email Marketing Powered by Mailchimp